24 juni 2011

Snart är det dax

Huset är fyllt av prylar som ska med på resan och väntar på att hamna i rätt väska. Det är mycket som ska med när man ska vara borta fem veckor och åka nästan 400 mil enkel resa.
Tur att vi har Annika som ska sköta om hus och blommor under tiden. Hon har oxå tur för strax blir jordgubbarna klara och i år är dom mååånga.
När vi väl är framme i Portugal blir det språkkurs första veckan i Porto, Portugal. Ett svårt språk, det är ett nasalt språk så det låter som dom sjunger. Efter det blir det hustittande. Just nu har vi 24 intressanta objekt, bland annat en vingård. Kunde man hoppa på projekt som att bli getbonde kan man nog hoppa på mer galenskaper. Nåja, vi får se vart det bär hän.

3 kommentarer:

  1. ååå ha det så underbart på resan! Slälv sitter jag i solstolen å mumsar jordgubbar!!!!

    SvaraRadera
  2. Dezire o vovvarna27 juni 2011 kl. 16:41

    Härligt att läsa att ni är på väg, såg att ni varit i wurzburg, härlig stad inte sant :)förmodar att ni nu tagit er förbi Franfurt am Main o börjar närma er Schweiz och därmed slutet på alla köer, njut av de milen ni kör där, det är så mycket fint att se plus att det är skönt att inte ha bilar visslande runt öronen :). Ser fram emot att följa bloggen.

    Hälsningar Dez o vovvarna

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det är alltid roligt att få