14 juli 2011

Det forsta huset vi tittade pa var helt OK men lite dyrt sa det skippade vi. Det andra var hos en aldre man som ville salja allt utom sina vinflaskor och dragspel. Det var ett yttepyttehus med plattak och nastan hela marken bestod av vinrankor. Inte riktigt vad vi letar efter.

Pedro till vanster visade huset och mannen till hoger ar den vinalskande mannen. Vi fick med oss 2 flaskor vin och en flaska Aquardente. Givmild var han.

Pa bada stallena satt det stackars elandiga kedjehundar som suktade efter lite narhet. Vi blev varnade for att dom var aggresiva, men icke! Allt dom ville var att fa lite klappar och uppmarksamhet. Hjartat bloder....

Nar vi kom tillbaka till Pequeno tog vi hundarna till ”fiskesidan” av dammen och dom fick springa losa och riktigt stracka ut. Födgenin som dom ar sa hittade de genast en massa mat nagon vanlig sjal kastat. Mums for dom. Dom doppade tassar och Loffe fick simma lite.

I morgon packar vi ihop och flyttar till Tomar. Vi har ska forsoka bestamma oss under helgen vilket stalle det blir. Inte helt latt beslut med tanke pa att vi ska leva dar resten av vara liv.

Chockartade farger pa hus, detta ill-gront

och detta sa rosa sa det gjorde ont i ogonen. Dom ar inte radda for farger precis.

Har och dar i Pedrogao Grande finns gym-redskap utmed gatorna.   Kanske nagot att ta efter hemmavid?

Var framtida julgran?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, det är alltid roligt att få