18 juli 2011

Nu har vi vant nasan hemmat...

...efter att forst besokt notariekontoret dar vi skrev under en fullmakt for advokaten att foretrada oss. Det tog en bra stund for dom at skriva ut papperen och invanta kontorschefen for att han skulle signera papperen och satta sin stampel pa hela harligheten. Som sagt, man far inte vara stressad har inte. Kalaset gick pa 50€, nastan varre an hemma. Sedan vidare till banken for att skaffa ett konto och dar skriva under sa dar tio-femton papper.
Liten macka i magen och resan hemmat borjade.
28° varmt, lite moln och blasigt som attan. Forra aret hade det varit 45° i en hel manad, tack och lov slapp vi det.

Pa motorvagen an bit in i Spanien var det en langtradare som tappat ett hjul som stannat pa vagrenen, Hasse sag det i sista sekund och vajde ut i vansterfil, samtidigt som langtradaren framfor borjade svanga ut i samma fil o preja oss. Gissa att hjartat satt i halsgropen!

Det ar ganska fascinerande att aka genom detta landskap efter alla berg i Portugal. Akrar sa langt ogat kan se, bland annat stora solrosfalt som ser sa vanliga ut och star i givakt efter solen. Skulle sa garna vilja fota ett solrosfalt med alla blommor vanda mot mig, men det gar inte sa bra da vi bara aker pa motorvag.

Det ar alltid spannande att fa tag pa tak over huvudet for natten. Kartprogrammet visade att det fanns ett hotell i en liten stad, vi styrde dit och hamnade i en atervandsgrand med ett rivningshus. Vad gora nar klockan borjar bli sen, alla ar hungriga, kissnodiga och allmant trotta pa bil och hundarna har spring i benen? Jo vi stannar vid forsta basta stalle och hamnar pa ett rent flott stalle mitt ute i ingenstans. Inte farligt dyrt heller, 60€ for oss och 10 for vovvarna.
Har blir det lite mat i magen med sallad fran Spanien, far se om vi overlever. Nu ska vi sussa gott till i morgon da resan fortsatter norrut.

Hotellfoajen


Hasse sitter och vantar pa maten i baren, restaurangen kandes lite val flott

Hasses boots han ar sa stolt over, handgjorda i La Paz


2 kommentarer:

  1. Ååå är ni redan påväg hem!!! Ååå jag längtar, vart så tomt utan våra kära vänner.. Tyvärr så är jordgubbarna slut.. men de va delicious!!!!
    Kram från Knas

    SvaraRadera
  2. Vilket tjusigt hotell, för att inte tala om Hasses dojor ursnygga.
    Hoppas resan hem går bra utan intermesson. Inger

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det är alltid roligt att få