11 juli 2011

Hustitt och problem med bilduppladdning

Det ar inte ett latt jobb att titta pa hus inte. Ar huset bra ar marken inte bra eller sa ar det tvart om.

Forsta stallet hade en fantastisk mark men huset behovde en hel del renovering, bl.a. nytt tak. Huset bestod av tre sma lagenheter med gemensam toa/bad och ett gemensamt sommarkok. En hel del pyssel innan det huset blir beboerligt. Det var tre broder som arvt stallet och alla skulle ha varsin del, varsin vattenmatare, varsin elmatare osv. Marken var helt inhagnad sa har kunde hundarna fa stracka pa benen och Loffe jaga rattor. Lank till huset

Andra huset var helrenoverat med en separat del dar man skulle kunna ha B&B. Sa lacker stalle. Marken var forvildad da ingen bott dar pa tva ar, vilket inte gor nagot. Man kan ju alltid skaffa nagra getter :-) som rojer upp. Kruxet dar var vagen till huset som i och for sig ett lass grus skulle fixa. An sa lange top 1 pa listan. Lank till huset

Sen har vi tittat pa 3 till som var sa dar och ett som blev ett klart nej.
Men det ar ett antal hus kvar att titta pa sa vi kanske hittar just DET hus vi soker.

Att ga omkring i naturen har ar inte latt. Overallt brer taggiga bjornbar ut sig, dom ar pa vag att ta over hela landet tror jag. Och finns det inte bjornbar finns det gott om andra taggiga vaxter overallt. Loffe bryr sig inte speciellt men Duro misstycker valdigt att promenera i naturen.

Pa vagen tillbaka till hotellet gjorde vi en avstickare och foljde en skylt med fiske. Vagen dit var en bil bred, lite laskigt om man skulle fa mote, och sa krokig sa trollstigen var en barnlek. Men oj sa fint det var dar. Hundarna fick plaska omkring lite och svalka sig, Duro forsiktig som vanligt men ibland gar han faktiskt ut i vattnet till magen, och Loffe han bara slanger sig i.

Dar vi bor nu finns inga restauranger med uteserveringar sa hundarna far stanna pa hotellet medan vi ater. Det ar lite trist att hundar ar portade pa serveringar och i de flesta lokaler i Portugal. Hitintill det enda land pa resan genom Europa som varit aviga, alla de andra landerna har tillatit hundar for det mesta. Men folket i gemen ar valdigt vanliga och pratar och klappar om vovvarna, idag slangde ett aldre par till och med mat till dom, visserligen kycklingben som dom inte fick ata, men tanken var god.

Av nagon anledning tycks det mesta vara stangt pa Mandagar. Maste forsoka ta reda pa varfor. Sa i kvall blir det middag pa lyxhotellet och dar kan vi fa kontakt med yttervarlden.

1 kommentar:

  1. Förstår att det inte blir lätt att hitta hus som man känner för så där direkt, men kanske till slut att det blir rätt.
    Mycket intressant att läsa om era bravader mm men hoppas att det inte blir några fler missöden. Inger

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, det är alltid roligt att få